Poštovani,
LAG 5 Vas poziva na INFO DAN
– besplatno savjetovanje za ruralna područja i izlaganje primjera iz poljske prakse.
INFO DAN će se odrđati 05. studenog 2014. godine, u srijedu, s početkom u 09:00 h u dvorani Općine Orebić.

Posjet info danu je besplatan i otvoren za sve postojeće i moguće korisnike EU fondova i sredstava, kao i sve koji se žele informirati o navedenom polju, te je namijenjen svim sektorima, javnoj i lokalnoj samoupravi, poduzetništvu, udrugama i privatnim osobama.

PREDAVAČI

KREŠIMIR BUDIŠA – DIREKTOR UHY SAVJETOVANJE D.O.O. Krešimir je ključni stručnjak društva UHY SAVJETOVANJE, s partnerskim društvom UHY HB EKONOM najvećeg revizorskog i konzalting društva u Dalmaciji. Posjeduje višegodišnje iskustvo pripreme projekata, kontrolinga, financijskog savjetovanja i revizije EU projekata uz dodatnu specijalizaciju u području razvoja poslovanja, povezivanja međunarodnih partnera kroz UHY mrežu i B4 grupu te pronalazak načina za financiranje projekata. Ujedno je član Vijeća zajednice poslovnih savjetnika HGK.

INGE JELAVIĆ – DIREKTOR – SCALA D.O.O. Inge Jelavić direktor je društva SCALA d.o.o., društva specijaliziranog za područje projekata u poljoprivredi i ruralnom razvoju, s dugogodišnjim iskustvom pripreme IPARD projekata, te član Vijeća Zajednice poslovnih savjetnika HGK te Udruge konzultanata za ruralni razvoj.

BORIS PEKIĆ – B4 STOWARZYSZENIE Boris Pekić jedan je od voditelja projekata B4 Stowarzyszenie u Hrvatskoj, poljskog društva za pripremu vlastitih i i vanjskih projekata financiranih iz EU fondova. Društvo je za sebe provelo preko 80 projekata vrijednosti preko 14,5 mil. EUR, te pripremilo preko 200 projekata za klijente vrijednosti preko 1,2 milijarde EUR.

PROGRAM
09:00 – 09:15 Registracija i pozdravni govori Registracija sudionika te pozdravni govor predsjednice LAG 5
09:15 – 10:15 Krešimir Budiša – UHY SAVJETOVANJE d.o.o. Prilike za financiranje projekata kroz strukturne i kohezijske fondovi EU
10:15 – 10:30 Pauza
10:30 – 11:30 Inge Jelavić – SCALA d.o.o. Što nam konačno donosi Program ruralnog razvoja?
11:30 – 12:15 Boris Pekić – B4 Stowarzyszenie – Poljska Primjeri iz prakse poljskog društva i Podkarpatske regije – najuspješnije poljske pokrajine u privlaćenju sredstava iz EU fondova
12:15 – 12:30 Pitanja i odgovori Okrugli stol sudionika info dana o projektima na području LAG-a uz odgovore na pitanja iz publike PRIJAVE Molimo da potvrdite svoje sudjelovanje na info danu (zbog ogranićenog kapaciteta dvorane) do 4. studenog 2014. na:
ANA MARIJA KAŠTELAN – KOMUNIKACIJSKI MANAGER
Tel 021 612 673
Email: anamarija.kastelan@uhy.hr
LAG 5 Vas još jednom poziva da se Informirate na vrijeme i skupite dobre ideje iz poljskih iskustava!
Srdačan pozdrav, Katarina Slejko
Lokalna akcijska grupa ”LAG 5” Zrinsko – Frankopanska 2,
20250 Orebić mob: +385 91 3456 311

Skip to content